Hästar på grönbete

11. aug, 2016

Nyklippt och regnskur, då får det bli regntäcke på. Och kanske blir det svalt i natt... Så fin hon blev, kolsvart och blank.

11. aug, 2016

Nu är vi bästa vänner! Betet är snart slut så nu blir det hö varje morgon. Det äts lite grann men sedan letar de vidare efter lite mer gräs. Det finn spå sina ställen så helt slut är det inte.

9. aug, 2016

Nu är alla tre kompisar tillsammans efter två månader 2+1. Det gick utmärkt från första sekund och de vandrar tillsammans genom hagen, eller delar upp sig. Ofta på olika sätt, de två stora killarna ibland, ibland Bananen lite för sig själv och ibland stannar Moonshine kvar och vilar och låter killarna vandra iväg. BEtet börjar torka upp och det behövs mycket regn, annars får det bli stödfoder. Jag har laddat med löshö i ladan så det finns.

3. aug, 2016

I dag var det dags för fotografering till ett reportage om min nya bok! bananen fick vara modell i den vackra kvällssolen. Han är så fin i sin guldfärgade päls!

28. jun, 2016

Ja, hästarna har verkligen blivit kompisar under de här tre veckorna som gått. Daikas får fortfarande gå i egen hage och Bananen vaktar sin tjej Moonshine och gråter högt när hon ibland går ut med sin lilla ryttare. I dag red vi på "ridbanan" utanför stallet. Lilla ryttaren är bara 4 år så longeringen gick så där, vill inte ta fram longeringspisken när hon sitter i sadeln, tror inte att det blir någon positiv upplevelse för en så ung ryttare. Så gamla Moonshine visar ju att hon inte alls förstår vad longeringslina och voltspår betyder utan går rakt in till mig. Lilla E kämpar med tygeltag och bestämd röst. Det blev ett par fina galoppsprång på gräsbanan i alla fall. I hagen stod de här två herrarna och gnäggade.