Hästar på grönbete

20. aug, 2017

Sommaren gick för snabbt som vanligt. Jag hann inte med ett enda inlägg. Glad sommar önskar vi och fortfarande går två hästar kvar på sommarbete hos oss.

11. aug, 2016

Nyklippt och regnskur, då får det bli regntäcke på. Och kanske blir det svalt i natt... Så fin hon blev, kolsvart och blank.

11. aug, 2016

Nu är vi bästa vänner! Betet är snart slut så nu blir det hö varje morgon. Det äts lite grann men sedan letar de vidare efter lite mer gräs. Det finn spå sina ställen så helt slut är det inte.

9. aug, 2016

Nu är alla tre kompisar tillsammans efter två månader 2+1. Det gick utmärkt från första sekund och de vandrar tillsammans genom hagen, eller delar upp sig. Ofta på olika sätt, de två stora killarna ibland, ibland Bananen lite för sig själv och ibland stannar Moonshine kvar och vilar och låter killarna vandra iväg. BEtet börjar torka upp och det behövs mycket regn, annars får det bli stödfoder. Jag har laddat med löshö i ladan så det finns.

3. aug, 2016

I dag var det dags för fotografering till ett reportage om min nya bok! bananen fick vara modell i den vackra kvällssolen. Han är så fin i sin guldfärgade päls!