Ge bort en bok i present

Ge bort en bok i present. En bok är alltid en uppslattad gåva. Om du vill slår jag in den i presentpapper och skickar med din personliga hälsning till mottagaren.  

Bonden Micke - Kossor på rymmen

Pris: 130,00 SEK
Kossor på rymmen är den femte delen i en fristående serie om Bonden Micke på Nygård. Här får du följa med Bonden Micke och hans vänner i nahs vardag på gården. En morgon när Bonden Micke vaknade... ringde telefonen. Kris och katastrof! Kvigorna på Tingskullen är på rymmen. De har simmat ut i badviken. Hur ska Bonden Micke lösa det här? Vilken tur att det finns god vänner som man kan samarbeta med. Till slut kommer det hjälp från ett lite oväntat håll. Boken är illustrerad med fotografier och speglar verkliga händelser. Texten är utvecklad i samarbete med Mari Blad, som har lång erfarenhet och bred kompetens inom läs-, skriv-, och språkutveckling. Boken passar barn i åldern 3-6 år eller för den som just lärt sig läsa.

Sagan om Bonden Micke - Vinter på Nygård

Pris: 130,00 SEK
Storlek:
En morgon när Bonden Micke vaknar... har det blivit vinter på Nygård. Fåken har drivit upp en stor snödriva och det går inte att ta sig fram. Nu blir det mycket att göra för Bonden Micke och hans medhjälpare på gården. Hur ska det gå för mjökbilen? Vilken tur att Jonatan har en överraskning i verkstan. Sagan om Bonden Micke - Vinter på Nygård är baserad på verkliga händelser och speglar livet på bondgården. Boken illustreras med naturfotografier och passar barn i åldern 3-6 år. Sagan besvarar frågor om vad en Fåk egentligen är, hur det blir snö och vad som händer med mjölken på mejeriet.

Sagan om Bonden Micke - Regn och Solsken

Pris: 130,00 SEK
Sagan om Bonden Micke - Regn och Solsken En Fotobilderbok för barn mellan 3 och 6 år, eller för den som just lärt sig läsa själv. Följ med på en resa till livet på landet. Följ Bonden Micke och vardagen med djuren och alla spännande maskiner. Boken berör såväl vardagliga teman kring livet på en bondgård, men också vikten av regn och solsken och vad det betyder för majsen som växer på åkrarna. Dessutom tycker Bonden Micke om regnet men det gör inte Karin. Vilken tur att man kan tycka olika!

Sagan om Bonden Micke - Det stora Traktorracet

Pris: 130,00 SEK
Sagan om Bonden Micke - Det stora Traktorracet passar barn i åldern 3-6 år, eller för den som just börjat läsa själv. Boken är rikt illustrerad med fotografier från Öland. En morgon när Bonden Micke vaknar är det dags för traktorrace. Alla på gården får vara med. Bröderna Jonatan och Patrik ska tävla mot varandra. Patrik är äldre och tuffare. Jonatan blir nervös. Men har har en hemlighet... I den här sagan vimlar det av fartfyllda bilder på traktorer, vackra naturbilder och en spännande historia med verkliga personer. Allt är baserat på verkliga händelser.

Sagan om Bonden Micke - En fis på tvären

Pris: 130,00 SEK
En fotoillustrerad bilderbok som kan läsas för barn i åldern 3-6 år, eller för den som just lärt sig läsa på egen hand. Sagan om Bonden Micke - en fis på tvären, handlar om livet på en bondgård på norra Öland. Bonden Micke har traktorer och andra spännande fordon, och han odlar majs gräs och andra sädesslag. Men så en dag blir en av hans kossor sjuk. Hur gör man då? Åker kossan till sjukhuset? Och hur kan man vet var kossan har ont, den kan ju bara säga "muuu"? En sådan tur att Veterinär Jessica kan rycka ut och hjälpa till.